GRATIS FORSENDELSE PÅ ALLE ORDRER OVER 369 kr!

Kontakt-os !

Vores supportteam er tilgængeligt mandag til fredag fra kl. 8.00 til 20.00.

Her finder du de mest almindeligt stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål eller en anmodning? Kontakt os venligst via kontaktformularen eller via e-mail på ko******@cx*********.com.

Alle ordrer behandles inden for 24 timer og afsendes inden for 48 timer. Leveringstiden er normalt 10 hverdage, men i nogle tilfælde kan den være helt op til 20 hverdage.

Når din ordre er afsendt, får du en e-mail med et sporingslink, så du kan følge din ordre.

Så længe din ordre ikke er blevet behandlet af vores team, kan du annullere den når som helst (og uden omkostninger). Når din ordre er “under behandling”, er det ikke længere muligt for os at annullere den.

Tøv ikke med at kontakte os via e-mail på ko******@cx*********.com vores team vil gøre alt for at opfylde dine behov.

Du skal blot sende en e-mail til os på ko******@cx*********.com, så fortæller vi dig, hvordan du returnerer din ordre. Du er alene ansvarlig for omkostningerne ved returnering af forsendelse.

Fordi vi ønsker, at vores kunder skal være så tilfredse som muligt, giver vi dig mulighed for at returnere din ordre inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre. Se venligst vores returpolitik for flere detaljer.

Hvis din ordre indeholder flere varer, kan de blive sendt separat, afhængigt af den tilgængelige lagerbeholdning. Bare rolig, din pakke vil snart være hjemme hos dig.

Har du stadig brug for hjælp ?

Tag kontakt med os !