GRATIS FORSENDELSE PÅ ALLE ORDRER OVER 369 kr!

Forsendelsespolitik

Oplysninger om levering

Alle ordrer bliver forberedt og sendt inden for 24 til 48 timer af vores teams (undtagen weekender og helligdage)

Bøllehat.com sikrer leveringer i Europa og i større omfang i hele verden.

Ved hver bestilling modtager du en bekræftelsesmail og en anden mail med din forsendelsesbekræftelse, herunder dit trackingnummer.

I perioder med høj aktivitet kan forberedelsen af ordren tage 72 timer eller 3 arbejdsdage.

Valget af transportør og prisen kan variere alt efter vægt, mængde, tilgængelighed af produkterne og mængden af kurven samt forsendelseslandet.

Vores forsendelsesmetoder

- Med standardpakke (levering i hjemmet, afhentningssted, posthus, 10 til 20 arbejdsdage)

Nogle ordrer kan være knyttet til flere leverandører, og i så fald sendes varerne separat.

Forsendelsesomkostninger

Leveringsomkostningerne for en ordre på under 369 kr. er 39 kr., over dette beløb annulleres leveringsomkostningerne. Bøllehat.com forbeholder sig ret til at ændre disse omkostninger i en kort periode eller til at annullere dem. Denne ændring kræver ikke nogen meddelelse til kunderne på webstedet.

En tredjepart kan under ingen omstændigheder kræve tilbagebetaling af de leveringsomkostninger, der var gældende på købstidspunktet. Oplysninger om leveringsomkostninger er til enhver tid angivet i den øverste del af enhver side på webstedet samt i forbindelse med ordrebekræftelsen.

Politik for tilbagebetaling

Vores politik gælder i 14 dage. Hvis der er gået 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget din ordre, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Varer, der ikke kan returneres:

* Gavekort

For at foretage en returnering skal du fremvise en kvittering eller et købsbevis.

Du må ikke returnere dit køb, før vi har bekræftet det.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes en delvis tilbagebetaling: (hvis relevant)

* Enhver vare, der ikke er i original stand, som er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.

* Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

Defekt(e) modtaget(e) vare(r)

Hvis din ordre er leveret helt eller delvist defekt, kan du få den/de pågældende vare(r) retur eller refunderet. Du kan gøre dette ved at sende os en besked til følgende e-mailadresse: ko******@cx*********.com med et betalingsbevis (f.eks. et skærmbillede af den bekræftelsesmail, du modtog, da du afgav din bestilling) og et foto af de pågældende varer. Angiv også i beskeden, om du ønsker at returnere de defekte varer eller snarere en tilbagebetaling af sidstnævnte.

Annullering af ordre (hvis relevant)

De fleste ordrer behandles inden for 24 timer efter købet. Hvis du ønsker at annullere din ordre af en eller anden grund, bedes du sende os en e-mail på ko******@cx*********.com.

Langt de fleste varer på lager bliver behandlet og/eller sendt inden for 24 timer, og det er vigtigt, at du kontakter os i løbet af denne periode, så vi kan forsøge at annullere din ordre, før den bliver behandlet og/eller sendt.

Der kan ikke tages hensyn til en anmodning om annullering af din ordre, hvis den allerede er blevet behandlet.

Erstatning og kupon (hvis relevant)

  1. Byt din vare til en anden størrelse/farve.

Ombytning er kun muligt til samme størrelse og/eller farve i samme model. Ombytning af et andet produkt er strengt forbudt. Vi anbefaler, at du returnerer din oprindelige vare for at få pengene tilbage og derefter afgiver en ny ordre på det ønskede produkt.

  1. Detaljer om tilbagebetaling og bilag

Ordrer, der ombyttes eller varer, der returneres/ombyttes på grund af en defekt hos producenten, pålægges ikke et returforsendelsesgebyr.

Kun den endelige betalte pris (efter et eventuelt nedslag) refunderes.

Rabatkoder eller værdikuponer kan ikke genudstedes og refunderes ikke.

Refusioner (hvis relevant)

Når vi har modtaget og inspiceret den returnerede vare, sender vi dig en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget den. Vi vil også informere dig om vores beslutning om at godkende eller afvise din anmodning om tilbagebetaling.

Hvis din anmodning godkendes, vil din refusion blive behandlet, og der vil automatisk blive foretaget en kreditering på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for gennemsnitligt 5-10 dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger (hvis relevant)

Hvis du endnu ikke har modtaget din refusion, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Derefter skal du kontakte dit kreditkortfirma, da der kan være en forsinkelse, før din tilbagebetaling officielt bliver bogført.

Derefter skal du kontakte din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en tilbagebetaling bogføres.

Hvis du efter at have gennemført alle disse trin stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på ko******@cx*********.com

Udveksling (hvis relevant)

Vi erstatter kun en vare, hvis den er defekt eller beskadiget. Hvis du ønsker at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail til ko******@cx*********.com

Forsendelse

Hvis du vil returnere et produkt, skal du sende det med posten til den adresse, som vi oplyser dig via e-mail.

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Hvis du modtager en tilbagebetaling, fratrækkes returforsendelsesomkostningerne fra din tilbagebetaling.

Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det tager at modtage dit ombyttede produkt.

Hvis du sender en vare til en værdi af mere end

559 kr., bør du overveje at bruge en forsendelsestjeneste, der giver dig mulighed for at spore forsendelsen eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage den vare, du returnerer.