GRATIS FORSENDELSE PÅ ALLE ORDRER OVER 369 kr!

Politik for tilbagebetaling

De varer, der leveres af Bøllehat.com, er nye og garanteres mod enhver defekt. De er identiske med dem i den traditionelle handel og kommer fra alle de forlag og leverandører, som der henvises til.

Vores politik gælder i 14 dage. Hvis der er gået 14 dage fra leveringen af din ordre, kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Mangelfulde varer:

Kunden skal returnere de nye eller ubrugte varer i deres helhed og i deres originale emballage, intakte, ledsaget af alt muligt tilbehør, brugsanvisninger og dokumentation (i den originale cellofanemballage og med den tilhørende faktura). I en sådan situation skal køberen sende beviser for manglen/fejlene til ko******@cx*********.com (beskrivelse og vedhæftede billeder/videoer).

For at foretage en returnering skal du også fremvise en kvittering eller et købsbevis.

Du skal ikke returnere dit køb til producenten, vi vil informere dig om, hvilke skridt du skal tage, når din fil er accepteret i henhold til vores betingelser. Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling: (hvis det er relevant)

* Enhver vare, der ikke er i original stand, som er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.

* Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

Refusioner (hvis relevant)

Når vi har modtaget og inspiceret den returnerede vare, sender vi dig en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget den. Vi vil også informere dig om vores beslutning om at godkende eller afvise din anmodning om tilbagebetaling.

Hvis din anmodning godkendes, vil din refusion blive behandlet, og der vil automatisk blive foretaget en kreditering på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for gennemsnitligt 5-10 dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger (hvis relevant)

Hvis du endnu ikke har modtaget din tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Derefter skal du kontakte dit kreditkortfirma, da der kan være en forsinkelse, før din tilbagebetaling officielt bliver bogført.

Derefter skal du kontakte din bank. Der er ofte en behandlingstid, før en tilbagebetaling bogføres.

Hvis du efter at have gennemført alle disse trin stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på ko******@cx*********.com

Varer på udsalg (hvis relevant)

Kun varer til normal pris kan refunderes. Desværre kan varer på udsalg og/eller på tilbud ikke refunderes.

Udveksling (hvis relevant)

Vi erstatter kun en vare, hvis den er defekt eller beskadiget. Hvis du ønsker at ombytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail til ko******@cx*********.com

Forsendelse

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke.

Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det tager at modtage dit ombyttede produkt.

Hvis du sender en vare til en værdi af mere end

559 kr., bør du overveje at bruge en forsendelsestjeneste, der giver dig mulighed for at spore forsendelsen eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage den vare, du returnerer.

Fortrydelsesret

I tilfælde af udøvelse af fortrydelsesretten er Bøllehat.com forpligtet til at tilbagebetale de beløb, som kunden har betalt, uden beregning, med undtagelse af omkostningerne ved returnering. Tilbagebetalingen skal ske inden for højst 14 dage fra datoen for modtagelsen af den/de returnerede pakke(r). Hvis denne frist udløber på en lørdag, søndag eller helligdag, forlænges den til den næste arbejdsdag.

Fortrydelsesretten gælder dog ikke for følgende køb:

- Produkter, som du har åbnet, og som ikke kan returneres af hensyn til hygiejne eller sundhedsbeskyttelse

- Produkter, der ikke kan adskilles fra andre varer

- Åbnede produkter, der ikke er i original stand, som er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.