GRATIS FORSENDELSE PÅ ALLE ORDRER OVER 369 kr!

Vilkår og betingelser 

Oversigt

Dette websted drives af Bøllehat.com. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Bøllehat.com, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra det til dig, brugeren, på betingelse af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge dette websted og/eller købe et af vores produkter deltager du i vores "service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("vilkår og betingelser", "vilkår og betingelser"), herunder eventuelle yderligere vilkår, betingelser og politikker, som der henvises til heri og/eller via hyperlinks. Disse vilkår og betingelser gælder for alle brugere af dette websted, herunder, men ikke begrænset til, brugere, der gennemser webstedet, er sælgere, kunder, handlende og/eller indholdsbidragydere.

Læs venligst disse salgs- og brugsbetingelser omhyggeligt, før du får adgang til eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af dette websted accepterer du at være bundet af disse salgs- og brugsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene og betingelserne i denne aftale, bør du ikke få adgang til webstedet eller bruge de tjenester, der tilbydes på det. Hvis disse salgs- og brugsbetingelser betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse salgs- og brugsbetingelser.

Eventuelle nye funktioner og værktøjer, der tilføjes til denne butik i fremtiden, vil også være omfattet af disse salgs- og brugsbetingelser. Du kan til enhver tid læse den nyeste version af vilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse salgs- og brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ændringer udgør din accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet på Wordpress. De giver os den e-handelsplatform, der gør det muligt for os at sælge vores produkter og tjenester til dig.

Artikel 1 - Betingelser for brug af vores online butik

Ved at acceptere disse salgs- og brugsbetingelser erklærer du, at du er myndig i det land, den stat eller den provins, hvor du bor, og at du har givet os dit samtykke til at lade mindreårige i din varetægt bruge dette websted.

Brug af vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål er forbudt, og du må ikke overtræde nogen love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til, ophavsretslove) ved at bruge Tjenesten.

Du må ikke overføre orme (trojanske heste), vira eller anden kode af destruktiv karakter.

Ethvert brud eller overtrædelse af disse vilkår og betingelser vil medføre øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

Artikel 2 - Generelle betingelser

Vi forbeholder os retten til at nægte enhver person adgang til tjenesterne til enhver tid og uanset årsag.

Du forstår, at dit indhold (undtagen dine kreditkortoplysninger) kan blive overført på en ukrypteret måde, og dette indebærer (a) transmissioner over forskellige netværk og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig de tekniske krav til tilsluttende netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret under overførsel over netværk.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten eller brugen af Tjenesten eller nogen adgang til Tjenesten eller kontakt på det websted, hvorigennem Tjenesten leveres, uden vores forudgående udtrykkelige skriftlige tilladelse.

De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er medtaget for din bekvemmeligheds skyld og begrænser eller påvirker ikke disse vilkår.

Artikel 3 - nøjagtighed, fuldstændighed og aktualitet af oplysninger

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysningerne på dette websted ikke er nøjagtige, fuldstændige eller opdaterede. Indholdet på dette websted er kun tilvejebragt til oplysningsformål og bør ikke anvendes som din eneste informationskilde til at træffe beslutninger uden først at konsultere mere nøjagtige, fuldstændige og opdaterede informationskilder. Hvis du beslutter dig for at stole på indholdet på dette websted, gør du det på egen risiko.

Dette websted kan indeholde visse tidligere oplysninger. Disse tidligere oplysninger er i sagens natur ikke aktuelle og gives kun til oplysningsformål. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysningerne på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

Artikel 4 - Ændringer af tjenesten og priserne

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os retten til til enhver tid at ændre eller afbryde Tjenesten og/eller Ordren (og enhver del eller ethvert indhold af Tjenesten) uden varsel til enhver tid.

Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for prisændringer, suspension eller ophør af tjenesten og/eller ordren.

Artikel 4.1 - Opgørelser og tilgængelighed

Bemærk venligst, at på grund af den store efterspørgsel og den daglige opdatering af systemet er det muligt, at et produkt, der er angivet som værende en mangelvare, ikke er tilgængeligt, når det lægges i indkøbskurven. Vi anbefaler derfor, at du vælger en erstatningsvare.

Artikel 5 - Produkter eller tjenesteydelser (hvis relevant)

Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via vores websted. Disse produkter eller tjenester kan være tilgængelige i begrænsede mængder og kan kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med vores returpolitik.

Vi har gjort vores bedste for at vise farverne og billederne af vores produkter, der vises i vores butik, så tydeligt som muligt. Vi kan ikke garantere, at din computerskærm vil vise farverne korrekt.

Vi forbeholder os ret til, men er ikke forpligtet til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til en person, et geografisk område eller en jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af ethvert produkt eller enhver tjenesteydelse, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser og priser kan til enhver tid ændres uden varsel og efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at ophøre med at tilbyde et produkt til enhver tid. Ethvert tilbud om service eller produkt på dette websted er ugyldigt, hvor det er forbudt ved lov.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, oplysninger eller andre varer, som du får eller køber, vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i Tjenesten vil blive rettet.

Artikel 6 - Korrekthed af fakturerings- og kontooplysninger

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, som du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn reducere eller annullere de købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller fra den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der anvender den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi ændrer en ordre eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte dig på den e-mailadresse og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, som du opgav på det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores egen vurdering kan se ud til at være fra forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige ordre- og kontooplysninger for alle ordrer, som du afgiver i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse, kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

Du kan finde flere oplysninger i vores returpolitik.

Artikel 7 - Valgfrie værktøjer

Vi kan give dig adgang til værktøjer fra tredjeparter, som vi ikke har nogen kontrol over eller indflydelse på.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som de er tilgængelige", uden nogen form for garantier, erklæringer eller betingelser af nogen art og uden nogen form for godkendelse. Vi har intet juridisk ansvar som følge af eller i forbindelse med brugen af sådanne valgfrie tredjepartsværktøjer.

Hvis du bruger nogen af de valgfrie værktøjer, der tilbydes på webstedet, gør du det på egen risiko og efter eget skøn, og du bør konsultere de vilkår og betingelser, hvorunder sådanne værktøjer tilbydes af de(n) pågældende tredjepartsleverandør(er).

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner på vores websted (herunder nye værktøjer og ressourcer). Disse nye funktioner og tjenester vil også være underlagt disse vilkår og betingelser for brug.

Artikel 8 - Links til tredjeparter

Noget af det indhold, de produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan indeholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, som ikke er tilknyttet os. Vi er ikke forpligtet til at gennemgå eller vurdere indholdet eller nøjagtigheden af disse websteder, og vi garanterer ikke eller påtager os noget ansvar for indhold, websteder, produkter, tjenester eller andre elementer, der er tilgængelige på eller fra sådanne tredjepartswebsteder.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der udføres i forbindelse med disse tredjepartswebsteder. Læs venligst tredjeparters politikker og praksis omhyggeligt og sørg for, at du forstår dem, før du foretager en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende disse tredjeparters produkter skal indgives til tredjeparterne selv.

Artikel 9 - Bemærkninger, forslag og andre forslag fra brugerne

Hvis du på vores anmodning sender specifikt indhold (f.eks. for at deltage i konkurrencer), eller hvis du uden vores anmodning sender kreative idéer, forslag, forslag, forslag, planer eller andet materiale, uanset om det er online, via e-mail, med posten eller på anden måde (samlet benævnt "kommentarer"), giver du os til enhver tid ubegrænset ret til at redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge de kommentarer, du sender til os, i ethvert medie. Vi er ikke og er ikke forpligtet til at (1) opretholde fortroligheden af kommentarer; (2) betale kompensation til nogen for kommentarer; eller (3) svare på kommentarer.

Vi kan, men er ikke forpligtet til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn anser for at være ulovligt, stødende, truende, krænkende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde anstødeligt, eller som krænker intellektuel ejendom eller disse vilkår og betingelser.

Du accepterer at skrive kommentarer, der ikke krænker tredjeparters rettigheder, herunder ophavsrettigheder, varemærker, privatlivets fred, personlighed eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer også, at dine kommentarer ikke vil indeholde ulovligt, injurierende, ærekrænkende, injurierende, stødende eller obskønt materiale, og at de heller ikke vil indeholde computervirus eller anden skadelig software, der på nogen måde kan påvirke driften af tjenesten eller et tilknyttet websted. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, udgive dig for at være en person, du ikke er, eller forsøge at vildlede os og/eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af dine kommentarer. Du er alene ansvarlig for alle de kommentarer, som du sender, og for deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for kommentarer, som du poster, eller som andre tredjeparter poster.

Artikel 10 - Personlige oplysninger

Indsendelse af dine personlige oplysninger i vores butik er underlagt vores privatlivspolitik. Klik her for at se vores privatlivspolitik.

Artikel 11 - Fejl, unøjagtigheder og udeladelser

Der kan forekomme tilfælde, hvor oplysninger på vores websted eller Tjenesten kan indeholde typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, som kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, leveringstider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder og udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysninger på tjenesten eller et tilknyttet websted er unøjagtige, når som helst uden varsel (herunder efter at du har afgivet din ordre).

Vi er ikke forpligtet til at opdatere, ændre eller præcisere nogen oplysninger i Tjenesten eller på et tilknyttet websted, herunder, men ikke begrænset til, prisoplysninger, medmindre det kræves ved lov. Ingen af de definerede opdaterings- eller ajourføringsdatoer i Tjenesten eller på et tilknyttet websted skal tages som grundlag for at konkludere, at oplysningerne i Tjenesten eller på et tilknyttet websted er blevet ændret eller opdateret.

Artikel 12 - Forbudte anvendelser

Ud over de forbud, der er anført i vilkår og betingelser for brug, er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ulovlige formål; (b) til at tilskynde andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) til at overtræde regionale bekendtgørelser eller internationale, føderale, provinsielle eller statslige love, regler eller bestemmelser; (d) til at krænke eller overtræde vores eller tredjemands intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) til at chikanere, misbruge, fornærme, såre, bagvaske, bagvaske, bagvaske, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere nogen på grund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger (g) at uploade eller overføre virus eller enhver anden form for skadelig kode, der vil eller kan bruges til at kompromittere funktionaliteten eller driften af tjenesten eller et tilknyttet, ikke-relateret websted eller internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) at spamme, phish, kapre, afpresse oplysninger, browse, udforske eller scanne internettet (eller andre ressourcer); (j) til obskøne eller umoralske formål; eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsforanstaltninger i vores tjeneste, et andet websted eller internettet. Vi forbeholder os retten til at opsige din brug af Tjenesten eller ethvert relateret websted for overtrædelse af de forbudte anvendelser.

Artikel 13 - Udelukkelse af garantier og begrænsning af ansvar

Vi giver ingen garanti for, at din brug af vores tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne Tjenesten for ubestemte perioder eller annullere Tjenesten til enhver tid uden forudgående varsel til dig.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten sker på din egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig via Tjenesten, leveres (medmindre andet udtrykkeligt er angivet af os) på et "som det er" og "som det er tilgængeligt" grundlag til din brug uden nogen form for repræsentation, garanti eller betingelse af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, herunder alle underforståede garantier for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, ejendomsret og ikke-krænkelse af rettigheder.

Bøllehat.com, vores direktører, officerer, medarbejdere, søsterselskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere og licensgivere er ikke ansvarlige for nogen skade, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffende, særlige eller følgeskader af nogen art, herunder, men ikke begrænset til, tabt fortjeneste, tabt indtjening, tabte besparelser, tabte data, erstatningsomkostninger eller lignende skader, uanset om det er i kontrakt, tort (selv uagtsomhed), i kontrakt, tort (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller på anden måde, der opstår som følge af din brug af en tjeneste eller et produkt fra Tjenesten, eller for andre krav, der på nogen måde er relateret til din brug af Tjenesten eller et produkt, herunder, men ikke begrænset til fejl eller udeladelser i indhold, eller tab eller skader af enhver art, der opstår som følge af brugen af Tjenesten eller indhold (eller produkt), der er offentliggjort, overført eller på anden måde gjort tilgængeligt via Tjenesten, selv om du er blevet underrettet om muligheden for, at sådanne krav opstår. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, vil vores ansvar blive begrænset i det omfang, det er tilladt ved lov.

Artikel 14 - Erstatning

Du accepterer at erstatte, forsvare og holde Bøllehat.com, vores moderselskab, datterselskaber, associerede selskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse for ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, fra enhver tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse Vilkår og betingelser eller de dokumenter, der henvises til heri, eller din overtrædelse af enhver lov eller en tredjeparts rettigheder.

Artikel 15 - Adskillelighed

I tilfælde af at en bestemmelse i disse salgs- og brugsbetingelser anses for at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre håndhæves i videst muligt omfang i henhold til loven, og den del, der ikke kan håndhæves, skal anses for at være udskilt fra disse salgs- og brugsbetingelser, idet en sådan udskiltning ikke påvirker gyldigheden og håndhævelsen af de resterende bestemmelser.

Artikel 16 - Opsigelse

De forpligtelser og det ansvar, som parterne har påtaget sig før opsigelsesdatoen, overlever i alle henseender denne aftales opsigelse.

Disse vilkår og betingelser er gældende, indtil de opsiges. Du kan til enhver tid opsige disse vilkår og betingelser ved at meddele os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.

Hvis vi efter eget skøn vurderer, at du ikke overholder, eller hvis vi har mistanke om, at du ikke har været i stand til at overholde vilkårene i disse vilkår og betingelser, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel til dig, og du vil fortsat være ansvarlig for alle skyldige beløb til og med opsigelsesdatoen, og/eller vi kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller dele heraf).

Artikel 17 - Hele aftalen

Vores undladelse af at udøve eller håndhæve en rettighed eller bestemmelse i disse vilkår og betingelser udgør ikke et frafald af en sådan rettighed eller bestemmelse.

Disse Servicevilkår eller andre politikker eller driftsregler, som vi har offentliggjort på dette websted eller i forbindelse med Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af Tjenesten, og erstatter al tidligere og samtidig kommunikation, forslag og aftaler, mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, enhver tidligere version af Servicevilkårene).

Enhver tvetydighed i fortolkningen af disse salgs- og brugsbetingelser skal ikke fortolkes til skade for den skrivende part.

Artikel 18 - Gældende ret

Disse vilkår og betingelser og eventuelle separate aftaler, hvorigennem vi leverer tjenester til dig, er underlagt og skal fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Paris, Frankrig.

Artikel 19 - Ændringer af de generelle salgs- og brugsbetingelser

Du kan til enhver tid se den seneste version af salgs- og brugsvilkårene på denne side.

Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse salgs- og brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at besøge vores websted regelmæssigt for at kontrollere, om der er foretaget ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted efter offentliggørelsen af ændringer af disse salgs- og brugsbetingelser udgør en accept af disse ændringer.

Artikel 20 - Kontaktoplysninger

Spørgsmål vedrørende salgs- og brugsbetingelserne skal sendes til os på ko******@cx*********.com

Artikel 21 - Reklamationer og leverancer

1. Pakke, der er markeret som leveret, men ikke modtaget : I mange tilfælde er det muligt at få en fejlagtigt leveret pakke tilbage. Her er de anbefalinger, vi kan give dig for at kunne finde din forsendelse:

  • Hav venligst dit sporingsnummer klar.
  • Kontakt det rederi eller postvæsen, der har ansvaret for din forsendelse, og informer dem om situationen.

2. Hvis du er så uheldig at have at gøre med en pakke, der er blevet leveret, men ikke modtaget, kan det skyldes følgende årsager:

* Din pakke er ved en fejl blevet modtaget af en anden person på grund af en forkert eller ulæselig adresse, som afsenderen har angivet.

* Din nabo eller et familiemedlem har modtaget pakken for dig og glemt at informere dig.

* Nogle gange kan en pakke, der ikke er modtaget, blive markeret som leveret, før den ankommer.

* Pakken blev efterladt i nærheden af dit hjem (butik, kiosk, posthus, relæsted).

* Teknisk fejl i transportfirmaets sporingssystem.

* Hvis transportørens eftersøgning af din pakke er forgæves, vil din pakke blive erklæret tabt. Forbered en reklamation for en pakke, der ikke er blevet leveret, for at få dine penge tilbage. Det kan tage 2 til 4 uger at behandle dit krav, afhængigt af transportøren.

3.For at få erstatning fra transportvirksomheden skal du indgive en formel anmodning. Kontakt logistikleverandørens kundesupport. Når transportfirmaet har analyseret din sag og vurderet beløbet for den tabte pakke, vil du blive informeret om deres beslutning. Hvis situationen skyldes transportørens fejl, refunderer vi din ordre. Hvis leveringsfejlen derimod skyldes kunden, f.eks. i tilfælde af en forkert leveringsadresse, vil kunden ikke blive refunderet.

4.Afvisning af pakker

4.1. Godtgørelsen

I tilfælde af afvisning af levering efter en fortrydelse vil returomkostningerne være på din regning og automatisk blive fratrukket din tilbagebetaling, selv om de oprindelige forsendelsesomkostninger blev tilbudt. Din tilbagebetaling vil være effektiv efter modtagelse af varen på forhandlerens lager og efter kontrol af dens generelle tilstand. I tilfælde af afvisning af pakken, hvis transportøren ikke kan returnere pakken, eller hvis du ikke kan bevise, at pakken er returneret: et gebyr på 25 % af produktprisen vil blive fratrukket din tilbagebetaling. I tilfælde af afvisning er det din pligt at meddele os sporingsnummeret for returneringen, vi har ikke automatisk adgang til det.

4.2 Momsrefusion: Told- og momsgebyrer refunderes ikke i tilfælde af tilbagetrækning eller afvisning af pakken.

5. Defekt eller beskadiget emballage

5.1. Manglen skal være på produktet og ikke på emballagen. Manglen skal bringe produktets kvalitet i fare, ellers må brugen af produktet ikke betragtes som et tilfælde, der giver anledning til tilbagekaldelse.

5.2. I tilfælde af at ekspertisen bekræfter en fabrikationsfejl, giver reglerne forhandleren mulighed for at foretrække at reparere eller ombytte dit produkt, selv om du anmoder om tilbagebetaling. Hvis forhandleren ikke er i stand til at udføre en af de to første handlinger, refunderer han dit køb. Hvis du ønsker en tilbagebetaling, har forhandleren ret til at betragte din anmodning som en fortrydelse, og returneringen vil blive opkrævet hos kunden.

6. Der vil blive givet rabat, hvis produktet viser tegn på brug. I tilfælde af fortrydelse forbeholder vi os ret til at fratrække en del af tilbagebetalingen i forhold til skaden.

7. Du har 45 dage til at informere os om, at du ikke har modtaget din ordre, uden at du klager inden for denne periode anses ordren for at være leveret.

8. Procedure for adresseændring i tilfælde af, at kunden oplyser en forkert adresse. Hvis du efter at have afgivet din bestilling opdager, at der er en fejl i din leveringsadresse, skal du informere os inden for 24 timer efter, at ordren er gennemført. Hvis denne procedure ikke følges, kan det være, at vi ikke kan ændre leveringsadressen. En forkert leveringsadresse kan forhindre levering eller medføre levering til et andet sted end ønsket. Vi er ikke ansvarlige i dette tilfælde.